Onze visie 

1. Milieubewust ondernemen

De fabrikanten van onze merken staan aan de top wat ecologisch verantwoord ondernemen betreft. Ze zetten zich heel bewust in voor een afvalarme productie, het produceren van circulaire en/of recycleerbare producten, ze investeren in de eigen productie van hernieuwbare energie en eigen afvalwaterzuivering.

Zo zijn onze zonnepanelen loodvrij en volledig cirulair geproduceerd. Meyer Burger investeert om Cradle to Cradle gecertificeerde panelen op de markt te brengen en streeft naar een zero-waste productie en maximale lokale aankoop. We weren warmtepompen en airco met schadelijke drijfgassen en alle afval op onze werven wordt gescheiden en cerecycleerd. 


Door producten aan te bieden die van hogere kwaliteit zijn, garanderen we ook een langere levensduur en dus ook een grotere duurzaamheid. Daarnaast zijn onze toestellen op elkaar afgestemd om energieverbruik te minimaliseren en energieproductie te maximaliseren.


We kopen uitsluitend Europees geproduceerde materialen aan, om zo het vervuilende transport in containerschepen uit Azië te vermijden. Maar doordat Europa strengere milieuwetgeving hanteert dan andere continenten, weten we dat ook de impact op onze natuur een heel stuk lager ligt.

Sinds 2003 verplaatsen wij ons ook met een volledig elektrische bestelwagen.


Wij zijn rechtlijnig in ons ecologisch beleid en kiezen bewust voor de producten die onschadelijk zijn voor uw gezondheid en voor ons milieu en dit zonder in te boeten aan kwaliteit én zonder meerkost.

2. Kwaliteit telkens opnieuw

De bouwsector heeft soms een slechte naam doordat aannemers ondoordacht tewerk gaan, met gebrek aan kennis, visie of oog voor kwaliteit. Wij trachten ons daarom te onderscheiden van de traditionele installatiebedrijven door ons te specialiseren in ons werk en zélf op zoek te gaan naar de beste materialen, zonder ons te laten leiden door de vertegenwoordigers van onze producten.

Daarom werken wij met met een beperkt aantal zorgvuldig geselecteerde leveranciers die hoogkwalitatieve materialen leveren met sterke productgaranties en service na verkoop.
Dit is een bewuste keuze die moet garanderen dat u als klant de beste kwaliteit krijgt op vlak van zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen, ventilatie, airco en koeling.

Onze producten onderscheiden zich dan ook op technisch, mechanisch en ecologisch vlak.
Wijzelf garanderen een plaatsing van hoge kwaliteit met maximale aandacht voor afwerking en een lange levensduur en dus hoge duurzaamheid.
Daaraan gekoppeld bieden wij de garantie dat wij  elke werf proper opgeruimd achterlaten. Daarnaast zult u bij ons lang na het beëindigen van de werken, service blijven krijgen, en dit op de kortst mogelijke termijn.

Ons team

Anthony Maréchal           Eigenaar & installateur
Ives Blomme                     Project & micro-electrical engineer
Alex Muys                         Technisch tekenaar (zonnepanelen)