Met of zonder zonnepanelen

thuisbatterij varta
thuisbatterij brugge

Verminder uw energiefactuur en wordt minder afhankelijk

Thuisbatterij

thuisbatterij fronius

Voor elk project gaat onze installateur ter plaatse kijken, nog voor de installatie geplaatst wordt.

Voor wie nog zonnepanelen of wil plaatsen, werken we een voorstel uit met een zo performant mogelijk oplossing voor DC laden.
Waar reeds zonnepanelen aanwezig zijn, bekijken we de mogelijkheden voor DC of AC laden.
Ook voor wie geen zonnepanelen heeft, kunnen we een voorstel uitwerken voor AC laden.
Wij plaatsen al onze installaties zelf en werken nooit met onderaanneming.

Wat zijn de mogelijkheden ?

thuisbatterij fronius

Samen met nog te plaatsen zonnepanelen

thuisbatterijen

Samen met reeds geplaatste zonnepanelen

thuisbatterij zonnepanelen

Zonder zonnepanelen

netontkoppeld

Netontkoppelde batterijen

Sinds 2009 hebben wij honderden zonnepaneel installaties geplaatst op elk mogelijk type dak, op elke mogelijke ondergrond.

Met onze zeer uitgebreide ervaring bij zowel particulieren, scholen, (landbouw)bedrijven, overheden, ... kunnen wij voor elke klant een oplossing uitwerken. Wij garanderen telkens een goed uitgewerkt voorstel, waar kwaliteit en rendement voorop staan. 

Onze batterij merken :

byd batterij
LG batterij

Hoogste rendement :

De combinatie van onze Fronius omvormers, met de BYD batterijen zijn bij onafhankelijk onderzoek door de Universiteit voor toegepaste wetenschappen van Berlijn, als het meest efficiënte systeem bevonden. 

Voor een vermogen van 5kW, wat een goede oplossing is voor een klein gezin, komt de Fronius Gen24 samen met de BYD HVS batterij er uit als de beste keuze. De kwaliteit van een Fronius omvormer is niet te vergelijken met die van Goodwe (die op de tweede plaats staat) en staat gekend als het bestre omvormer merk ter wereld. Goodwe zullen wij bijvoorbeeld niet plaatsen, door de zeer matige kwaliteit en betrouwbaarheid.

Voor een vermogen van 10kW, wat een goede oplossing is voor een groot gezin, komt RCT power er als beste uit, op de voet gevolgd door de Fronius Gen24 samen met de BYD HVS batterij. Zowel RCT Power, als Fronius zijn beiden merken van hoogwaardige kwaliteit, die wij met veel vertrouwen plaatsen.